Καλώς ήλθατε στο rooted.gr!

Το “Rooted” αποτελεί ηλεκτρονικό κατάστημα με ΑΦΜ 996897610, με έδρα τη Χαλκίδα, οδός Αλιβερίου 32, Τ.Κ. 34100, και στοιχεία επικοινωνίας τηλέφωνο: (+30) 6980938436, e-mail: info@rooted.gr.

Κάνοντας χρήση του site μας, συμφωνείτε με τους κάτωθι όρους, τους οποίους θα πρέπει να διαβάσετε προσεκτικά.

Οποιοδήποτε λογισμικό διατίθεται για φόρτωση (down-loading) από αυτόν τον διακομιστή, αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του ηλεκτρονικού καταστήματος “Rooted”. Η χρήση τέτοιων εγγράφων από αυτόν τον διακομιστή περιορίζεται αποκλειστικά για πληροφοριακούς και μη εμπορικούς σκοπούς ή είναι μόνον προσωπική και δεν θα αντιγραφούν, ούτε θα τεθούν σε άλλο δίκτυο υπολογιστών, ούτε θα διανεμηθούν με άλλα μέσα επικοινωνίας. Δεν επέρχεται καμία απολύτως επέμβαση στα έγγραφα.

Οποιαδήποτε άλλη χρήση απαγορεύεται αυστηρά από το νόμο και ενδέχεται να συνεπάγεται αυστηρές αστικές και ποινικές κυρώσεις. Οι παραβάτες θα διώκονται νομικά.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα “Rooted” δεν δηλώνει με κανέναν τρόπο ότι οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στα έγγραφα και στις ανακοινώσεις, που δημοσιεύονται σε αυτόν τον διακομιστή, είναι κατάλληλα για οποιονδήποτε σκοπό. Κάθε τέτοιο έγγραφο και σχετική γραφική απεικόνιση παρέχεται “ως έχει” χωρίς καμιά απολύτως εγγύηση οποιουδήποτε είδους.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα “Rooted” δεν φέρει ευθύνη ούτε υποχρέωση αποζημίωσης για οποιαδήποτε ζημιά και ηθική βλάβη που προκύπτει από αδυναμία παροχής υπηρεσιών υποστήριξης.
Είστε ελεύθεροι να κάνετε χρήση του www.rooted.gr σύμφωνα με τον Νόμο και τα χρηστά ήθη. Η ευθύνη για τα περιεχόμενα των συναλλαγών ανήκει αποκλειστικά σε ‘σας. Το ηλεκτρονικό κατάστημα “Rooted” δεν ασκεί κανένα είδος διόρθωσης ή παρέμβασης στα δεδομένα που μεταφέρετε. Ζητάμε να συμπληρώνετε σωστά τα εξής πεδία (όνομα, διεύθυνση, μήνυμα) στις on-line φόρμες επικοινωνίας. Η χρήση του site υπόκειται στους Ελληνικούς και τους Διεθνείς νόμους και συμφωνείτε να μην χρησιμοποιείτε το site μας με σκοπό να παραβιάσετε αυτούς τους νόμους.

Ευθύνη του χρήστη

Οι χρήστες συμφωνούν και αναλαμβάνουν να μη χρησιμοποιούν το ηλεκτρονικό κατάστημα για:

 • Αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου που είναι παράνομο για οποιοδήποτε λόγο, προκαλεί παράνομη προσβολή και βλάβη στην επιχείρηση “Rooted” ή σε οποιονδήποτε τρίτο, είτε προσβάλλει την εμπιστευτικότητα ή το απόρρητο πληροφοριών οποιουδήποτε προσώπου.
 • Αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου που προκαλεί προσβολή των χρηστών ηθών, κοινωνικών αξιών, της ανηλικότητας κ.λπ.
 • Αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου για το οποίο οι χρήστες δεν έχουν δικαίωμα μετάδοσης σύμφωνα με το νόμο ή τις εν ισχύ συμβάσεις (όπως εσωτερικές πληροφορίες, ιδιοκτησιακές και εμπιστευτικές πληροφορίες που αποκτήθηκαν ή αποκαλύφθηκαν ως μέρος εργασιακών σχέσεων ή που καλύπτονται σε συμφωνίες εμπιστευτικότητας).
 • Αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου το οποίο παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, εμπορικό μυστικό, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων.
 • Αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε υλικού το οποίο περιέχει, ιούς λογισμικού ή οποιουσδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την διακοπή και την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή τον εξοπλισμό της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών.
 • Ηθελημένη ή αθέλητη παράβαση της ισχύουσας νομοθεσίας ή των διατάξεων.
 • Παρενόχληση τρίτων με οποιοδήποτε τρόπο.
 • Συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων σχετικά με άλλους χρήστες.

Επίσης συμφωνούν ότι όλα τα μέλη, οι συνεργάτες, οι υπάλληλοι της επιχείρησης “Rooted” δεν ευθύνονται για οτιδήποτε προκύψει από τρίτα μέλη τα οποία χρησιμοποιούν το ηλεκτρονικό κατάστημα “Rooted”. Κάθε χρήση αντίθετη προς τα ανωτέρω εκτός των τυχών ή και αστικών κυρώσεων επιφέρει και διακοπή των παρεχόμενων υπηρεσιών χωρίς καμία ειδοποίηση.

Όρια Ευθύνης

Χρησιμοποιώντας το site, συμφωνείτε απόλυτα ότι η χρήση γίνεται με δική σας ευθύνη. Η επιχείρηση “Rooted” κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια να παρέχει υπηρεσία υψηλής ποιότητας αλλά δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι δεν θα υπάρξουν διακοπές ή λάθη. Οποιαδήποτε αναφορά ή και link σε άλλο site, παρέχεται για την διευκόλυνσή σας και δεν ευθυνόμαστε για τα περιεχόμενα, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που παρέχονται (διαφήμιση ή πώληση) στα site αυτά. Οι φωτογραφίες των προϊόντων είναι ενδεικτικές.

Ισχύων Νόμος

Το site έχει δημιουργηθεί και ελέγχεται από την επιχείρηση “Rooted” στην Ελλάδα και η Ελληνική Νομοθεσία θα καθοδηγεί την χρήση του site και την ερμηνεία του. Αν επιλέξετε να έχετε πρόσβαση στο site μας από άλλη χώρα, έχετε την ευθύνη να ακολουθείτε τους Νόμους της χώρας αυτής. Οι παραπάνω όροι αποτελούν την πλήρη συμφωνία με την επιχείρηση “Rooted” και η επιχείρηση “Rooted” έχει το δικαίωμα να κάνει αλλαγές στο περιεχόμενο του site και στους ανωτέρους όρους χωρίς καμία προειδοποίηση.

Περιορισμός Ευθυνών

Το ηλεκτρονικό κατάστημά μας επιφυλάσσεται σχετικά με τον χρόνο παράδοσης των παραγγελιών στις περιπτώσεις ανωτέρας βίας ή όταν τα εμπορεύματα της παραγγελίας δεν είναι διαθέσιμα από τον αντίστοιχο προμηθευτή. Σε αυτές τις περιπτώσεις το ηλεκτρονικό κατάστημά μας φροντίζει για την ενημέρωση σας. Το www.rooted.gr έχει καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να απεικονίσει με τη μεγαλύτερη δυνατή ακρίβεια τα προϊόντα που διαθέτει με την προβολή φωτογραφιών, περιγραφών και ειδικότερων σχολίων, ενώ επίσης προβάλλονται φωτογραφίες προϊόντων σε μεγέθυνση για να προβληθούν οι λεπτομέρειές τους. Ωστόσο, επειδή η τελική προβολή εξαρτάται (και) από την οθόνη του χρήστη, είναι δυνατόν να υπάρχει διαφοροποίηση από την πραγματική εικόνα του προϊόντος, διαφοροποίηση για την οποία δεν φέρει καμία ευθύνη το www.rooted.gr.

Εγγύηση Προϊόντων

Σε όλα τα εμπορεύματα του ηλεκτρονικού καταστήματός μας προσφέρεται η εγγύηση του κατασκευαστή. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε κάποια αγορά και έχετε οποιαδήποτε απορία σχετικά με το προϊόν, τον κατασκευαστή ή την χρονική διάρκεια της προσφερόμενης εγγύησης μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Επιστροφές Προϊόντων

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε ένα προϊόν το οποίο έχετε αγοράσει από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα εντός 7 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του. Οι επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε και με πλήρη συσκευασία.

Παρακαλούμε αποστείλετε email στο info@rooted.gr ή επικοινωνήστε τηλεφωνικά στο (+30) 6980938436 προκειμένου να δηλώσετε την επιθυμία σας για επιστροφή προϊόντων.
Σε περίπτωση επιστροφής προϊόντων που είναι ελαττωματικά ή διαφορετικά από αυτά που παραγγείλατε θα αντικατασταθούν άμεσα χωρίς καμία δική σας επιβάρυνση. Διαφορετικά θα σας πιστωθούν τα χρήματά σας καθώς και τα έξοδα αποστολής. Σε κάθε άλλη περίπτωση επιστροφής θα πιστωθούν τα χρήματά σας στο σύνολό τους εκτός από τα έξοδα αποστολής.

Ανωτέρα Βία

Αν σε οποιαδήποτε περίπτωση για λόγους ανωτέρας βίας (όπως κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες) δεν είναι δυνατή η ολοκλήρωση παράδοσης της παραγγελίας σας, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε και να μας πείτε αν τελικά επιθυμείτε την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

Καθυστέρηση Παραγγελίας

Η παραγγελία σας δύναται να καθυστερήσει για τους εξής λόγους:

 • Το προϊόν έχει εξαντληθεί λόγω μεγάλης ζήτησης.
 • Σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών, καθώς και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει την μεταφορά και παράδοση της παραγγελίας σας.
 • Σε περίπτωση που είναι αδύνατη η τηλεφωνική ή/και η μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) επικοινωνία μαζί σας (εάν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα στην παραγγελία σας, είτε σε σχέση με το προϊόν είτε σε σχέση με την πληρωμή του) επειδή π.χ. τα προσωπικά στοιχεία που έχετε καταχωρήσει κατά την υποβολή της ηλεκτρονικής σας παραγγελίας, δεν είναι σωστά ενημερωμένα.

Σε μια τέτοια περίπτωση, εφόσον δε θα καταφέρουμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας, μπορείτε να καλέσετε στο (+30) 6980938436 ή να στείλετε e-mail στο info@rooted.gr, για να ενημερωθείτε σχετικά με την εξέλιξη της παραγγελίας σας.

Ακύρωση πριν την αποστολή της παραγγελίας φυτών:

Η παραγγελία φυτών μπορεί να ακυρωθεί μέχρι το χρονικό σημείο πριν την αποστολή του φυτού. Διατηρούμε το δικαίωμα να χρεώσουμε για την ακύρωση της παραγγελίας ποσό μέχρι και 50% της αξίας αγοράς του για φυτά τα οποία αποστέλλονται κατόπιν ειδικής παραγγελίας, ή έχουν την ένδειξη ότι μπορούν να αποσταλούν μόνο μετά από 1-2 εβδομάδες. Πρόκειται για φυτά που φυτεύονται αποκλειστικά για λογαριασμό του καταναλωτή και το ποσό που χρεώνεται κατά την ακύρωση εξαρτάται από το κόστος που έχει ήδη προκύψει μέχρι την ακύρωση της παραγγελίας, καθώς και για το κόστος συντήρησής του.

Ακύρωση μετά την αποστολή της παραγγελίας φυτών:

Η επιχείρηση μας καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να διασφαλίσει την ποιότητα αλλά και την βιωσιμότητα των φυτών που εμπορεύεται. Γι’ αυτόν τον λόγο, κάθε φυτό εξετάζεται ενδελεχώς κατά την παραλαβή του από τον προμηθευτή και εντός ολίγων ωρών επανελέγχεται ώστε να βρίσκεται στην ίδια άριστη κατάσταση προτού συσκευαστεί και αποσταλεί στον τελικό παραλήπτη από το rooted.gr Η συσκευασία των φυτών είναι μια διαδικασία την οποία ερευνούμε συνεχώς ώστε να επιτυγχάνουμε το βέλτιστο σε επίπεδο αερισμού και σταθεροποίησης των φυτών μέσα σε αυτήν. Για κάθε φυτό που συσκευάζουμε, διεξάγονται όλα τα προβλεπόμενα στάδια ελέγχου ώστε τα φυτά να είναι εμφανώς υγιή και άρτια προς αποστολή και έχουμε ελέγξει προηγουμένως την ανθεκτικότητα τους κατά την διάρκεια της αποστολής τους μέσα στην συσκευασία. Σημειώνουμε δε πως τα φυτά είναι ζωντανοί οργανισμοί και ως εκ τούτου δεν μπορούμε να ελέγξουμε και να προβλέψουμε πλήρως την συμπεριφορά τους κατά την αλλαγή συνθηκών του περιβάλλοντος. Υπενθυμίζουμε πως από την στιγμή που τα φυτά εξέλθουν από την εταιρεία και παραληφθούν από την εκάστοτε εταιρεία ταχυμεταφορών, η ευθύνη της μεταφοράς τους εναπόκειται αποκλειστικά στον αγοραστή τους (πελάτη) και ουδεμία ευθύνη φέρει το rooted.gr κατά την μεταφορά τους. Σε περίπτωση που παραλάβετε κάποιο φυτό εντός 3 ημερών από την ημέρα που το φυτό εξήλθε από το κατάστημα του rooted.gr και κρίνετε πως το φυτό είναι ελαττωματικό από την φύση του ή σας έχουμε στείλει διαφορετικό φυτό από αυτό που παραγγείλατε, η διαδικασία που ακολουθούμε ως πολιτική επιστροφών  είναι η εξής : Eντός 24 ωρών από την ώρα της παραλαβής του φυτού μας στέλνετε ένα email στο info@rooted.gr με φωτογραφίες και βίντεο από το φυτό με έμφαση στα σημεία που θεωρείτε πως υπάρχει το ελάττωμα. Το rooted.gr διατηρεί το δικαίωμα να σας ζητήσει επιπρόσθετο οπτικό υλικό προς διερεύνηση. Παραλαμβάνουμε το υλικό που μας αποστείλατε και εξετάζουμε  τα στάδια ελέγχου ποιότητας της παραγγελίας σας καθώς και ολόκληρη την παρτίδα παραλαβής από τον προμηθευτή. Στην συνέχεια επικοινωνούμε εμείς μαζί σας και: α. σε περίπτωση που σας έχουμε αποστείλει άλλο φυτό από αυτό που έχετε παραγγείλει, αναλαμβάνουμε τα μεταφορικά έξοδα ώστε να μας στείλετε πίσω το λάθος φυτό και εφόσον το παραλάβουμε, σας αποστέλλουμε εκ νέου το φυτό που είχατε αρχικά παραγγείλει ή σας επιστρέφουμε τα χρήματα στον λογαριασμό σας.   β. σε περίπτωση που έχετε παραλάβει το φυτό που παραγγείλατε και θεωρείτε πως το φυτό δεν ανταποκρίνεται στις προσωπικές σας προσδοκίες, η γεωπονική ομάδα του rooted.gr εξετάζει εάν υπάρχει όντως κάποιο ελάττωμα στο φυτό σας καθώς και την προέλευση του ελαττώματος. β.1.εαν το ελάττωμα του φυτού ισχύει και οφείλεται στα στάδια της παραγωγής του, ο πρώτος διαθέσιμος εκπρόσωπος μας,θα επικοινωνήσει μαζί σας ώστε να βρεθεί η βέλτιστη λύση αποζημίωσης σας και φυσικά να συνεννοηθούμε για την επιστροφή του φυτού που παραλάβατε, να σας δώσουμε οδηγίες για την προσωρινή φροντίδα του και τον τρόπο με τον οποίο θα το πακετάρετε. Προτιθέμεθα να σας επιστρέψουμε το ποσό που καταβάλλατε για την αγορά του φυτού, υπό την προϋπόθεση ότι το φυτό θα επιστρέψει σε εμάς στην ίδια κατάσταση που σας το στείλαμε, και όχι σε χειρότερη. Διατηρούμε το δικαίωμα να αρνηθούμε την επιστροφή των χρημάτων που καταβάλλατε για την αγορά του φυτού, αν αυτά δεν φτάσουν στα χέρια μας στην κατάσταση που σας τα αποστείλαμε. β.2.εαν το ελάττωμα του φυτού ισχύει και οφείλεται στις συνθήκες μεταφοράς του, το rooted.gr δεν ευθύνεται και δεν αναλαμβάνει την αποζημίωση του. Σε αυτή την περίπτωση, θα σταθούμε δίπλα σε εσάς και στο φυτό σας και θα σας παρέχουμε υποστηρικτικά τις συμβουλές ώστε να φροντίσετε το φυτό σας άμεσα και να μπορέσει να επανέλθει στην άριστη και άρτια κατάσταση του. Γενικότερα, σε περίπτωση που παρέλθουν τρεις (3) ημέρες από την παραλαβή του φυτού (ή την 1η προσπάθεια παράδοσής του από τη μεταφορική σε περίπτωση που δεν σας βρήκε στη δηλωθείσα διεύθυνση), θεωρείται ότι έχετε εκφράσει την ικανοποίησή σας με το φυτό, ότι αναγνωρίζετε ότι πρόκειται για ένα προϊόν ευπαθές και αναλώσιμο και ότι το rooted.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για τον τρόπο που μεταχειρίζεστε και περιποιείστε το φυτό. Επομένως το rooted.gr δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση που το φυτό δεν ευδοκιμήσει. Το rooted.gr διατηρεί το δικαίωμα να κάνει οποιαδήποτε αλλαγή στο Ηλεκτρονικό Κατάστημα του, την εμπορική του πολιτική και τους Όρους Χρήσης οποιαδήποτε στιγμή κρίνει απαραίτητο χωρίς καμία προειδοποίηση.

Δήλωση Αποποίησης και Περιορισμού Ευθύνης

Οι χρήστες συμφωνούν ότι η χρήση της ιστοσελίδας γίνεται αποκλειστικά με δική τους ευθύνη. Ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, η επιχείρηση δεν προβαίνει σε δηλώσεις και εγγυήσεις μη παραβίασης ή απουσίας κρυφών ή άλλων ελαττωμάτων ακρίβειας ή απουσίας λαθών είτε αυτά είναι αναγνωρίσιμα είτε όχι. Ως εκ τούτου η εταιρεία αποποιείται οποιαδήποτε ευθύνη σχετικά με : α) λάθη, ανακρίβειες ή απώλεια περιεχομένου της ιστοσελίδας και/ή των αναρτήσεων των χρηστών, β) οποιαδήποτε ζημία προκύψει από τη χρήση της ιστοσελίδας, ορθή και/ή μη, γ) μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση ή χρήση του server στα προσωπικά δεδομένα των χρηστών, δ) οποιαδήποτε παρεμβολή, καταστροφή, περιορισμό και/ή ανάσχεση των υπηρεσιών της ιστοσελίδας, ε) ιούς, trojan horses, malware, adware ή άλλου επιζήμιου κώδικα που μπορεί να μεταδοθούν από την ιστοσελίδα ή οποιοδήποτε τρίτο μέρος χρησιμοποιεί, χρησιμοποίησε και/ή θα χρησιμοποιήσει την ιστοσελίδα, στ) οποιοδήποτε λάθος από ενέργεια ή παράλειψη όσον αφορά το περιεχόμενο, και/ή για οποιαδήποτε απώλεια ή ζημία που προκύψει ως αποτέλεσμα από τη χρήση του περιεχομένου αυτού. Επίσης, η επιχείρηση δεν μπορεί να εγγυηθεί τη διαθεσιμότητα και/ή την σταθερότητα των τιμών των προϊόντων που διατίθενται μέσω της ιστοσελίδας της. Η χρήση της ιστοσελίδας αυτής δεν συνεπάγεται την ευθύνη για χρήση του Διαδικτύου το οποίο είναι ένα μέσο εκτός της δικαιοδοσίας και ελέγχου της επιχείρησης. Συνεπώς το rooted.gr δεν φέρει καμία ευθύνη ευθύνη για τυχόν καθυστερήσεις, αποτυχίες, διακοπές, ή φθορές οποιωνδήποτε δεδομένων ή πληροφοριών σχετίζονται με το Διαδίκτυο. Οι χρήστες της ιστοσελίδας αποδέχονται ρητά ότι η επιχείρηση, ως μεταπωλητής ειδών διακόσμησης, περιποίησης και φροντίδας των φυτών, δεν ευθύνεται σε κανένα βαθμό και για κανένα λόγο για προβλήματα που μπορεί να ανακύψουν σχετικά με την ποιότητα και τη λειτουργικότητα των προϊόντων που εμπορεύεται. Συνεπώς η επιχείρηση δεν ευθύνεται σε κανένα βαθμό για ενέργειες, παραλείψεις, λάθη, εγγυήσεις, ισχυρισμούς, παραβιάσεις, αμέλεια των προμηθευτών της και/ή για τραυματισμό, θάνατο, περιουσιακή ζημία, άλλη ζημία, δαπάνη που μπορεί να προκύψει από τα ως άνω. Επίσης η επιχείρηση δε δίνει οποιαδήποτε εγγύηση για τα αντικείμενα που εμπορεύεται, η εγγύηση των οποίων επιβαρύνει αποκλειστικά τις ίδιες τις εταιρείες παραγωγής αυτών. Με βάση τον ίδιο συλλογισμό, η έλλειψη διαθεσιμότητας των προϊόντων που εμφανίζονται στην ιστοσελίδα της επιχείρησης δεν την επιβαρύνει με καμία ευθύνη και/ή υποχρέωση απέναντι στους χρήστες. Η χρήση της παρούσας ιστοσελίδας γίνεται με την ανεπιφύλακτη συμφωνία των χρηστών πως δεν δύναται η επιχείρηση να θεωρηθεί υπεύθυνη σε καμία περίπτωση για κάθε και όποια άμεση και/ή έμμεση, πρόσθετη και/ή παρεπόμενη, θετική και/ή αποθετική ζημία λόγω της ως άνω χρήσης ακόμη και αν η επιχείρηση γνωρίζει την πιθανότητα των εν λόγω ζημιών.

Ηλεκτρονικές επικοινωνίες

Όταν επισκέπτεστε την, αποστέλλετε παραγγελίες ή ηλεκτρονικά μηνύματα (email), επικοινωνείτε με το rooted.gr με ηλεκτρονικό τρόπο. Ως εκ τούτου αποδέχεστε το δικαίωμα του rooted.gr, κατ’ αντιστοιχία, να έρχεται σε επικοινωνία μαζί σας με ηλεκτρονικό τρόπο. Συμφωνείτε εκ των προτέρων ότι οι ηλεκτρονικές αυτές επικοινωνίες και οι πληροφορίες που διακινούνται μέσω αυτών, ικανοποιούν τις ισχύουσες νομικές απαιτήσεις και κανόνες σχετικά με την ανταλλαγή τέτοιων επικοινωνιών σε γραπτή μορφή.

Γλώσσα

Οι όροι και προϋποθέσεις χρήσης της ιστοσελίδας είναι διατυπωμένοι στα ελληνικά. Συνεπώς σε περίπτωση ασυμφωνίας μεταξύ του ελληνικού κειμένου και οποιασδήποτε μετάφρασης υπερισχύει το ελληνικό κείμενο.

Τροποποίηση Όρων και Προϋποθέσεων Χρήσης

Οι όροι και προϋποθέσεις χρήσης της παρούσης διέπονται από το ελληνικό, ευρωπαϊκό και διεθνές δίκαιο. Οπότε, οποιαδήποτε διάταξη των ανωτέρω καταστεί αντίθετη προς το νόμο, παύει αυτοδίκαια να ισχύει και αφαιρείται από την παρούσα, χωρίς σε καμία περίπτωση να θίγεται η ισχύς των λοιπών όρων. Η παρούσα αποτελεί τη συνολική συμφωνία μεταξύ του rooted.gr και των χρηστών/πελατών της ιστοσελίδας και των υπηρεσιών της και δεσμεύει μόνο τους ίδιους. Καμία τροποποίηση των όρων αυτών δεν θα λαμβάνεται υπόψη και δεν θα αποτελεί τμήμα της συμφωνίας αυτής, εάν δεν έχει διατυπωθεί εγγράφως και δεν έχει ενσωματωθεί σε αυτή.