Σχετικά με εμάς

Καλώς ήρθατε στο “Rooted”

Στόχος μας, είναι να φέρουμε τη χαρά της κηπουρικής σε όλους. Έτσι, φέρνουμε σε εσάς φρέσκες, εξατομικευμένες ιδέες, προμηθευόμαστε τα καλύτερα φυτά και προϊόντα και μετά τα παραδίδουμε στο νέο τους σπίτι, μαζί με όλες τις συμβουλές που ενδεχομένως θα χρειαζόταν ένας νέος “plant parent”.

Τα φυτά μας κάνουν  ευτυχισμένους και ενισχύουν τη δημιουργικότητά μας. Καθαρίζουν ακόμη και τον αέρα που αναπνέουμε. Με απλά λόγια, τα φυτά είναι cool! Όμως, στις σύγχρονες πόλεις οι εσωτερικοί χώροι είναι αυτοί που υπερισχύουν. Σκεφτήκαμε λοιπόν: γιατί να μην φέρουμε την φύση, σπίτι μας;  Πιστεύουμε ότι όλοι αξίζουν να έχουν τη δική τους προσωπική όαση και πιστεύουμε ότι η εύρεση του νέου φυτού σας πρέπει να είναι πολύ εύκολη.

Είμαστε εδώ για να σας προσφέρουμε προϊόντα και υπηρεσίες που ταιριάζουν με το προσωπικό σας στυλ, το lifestyle σας και το budget σας.

Είμαστε παθιασμένοι με τα φυτά και ειδικοί στον τομέα μας. Αν θέλετε να διακοσμήσετε το σπίτι, το γραφείο σας ή οποιονδήποτε άλλο χώρο, μπορούμε να σας συμβουλεύσουμε ποια φυτά ταιριάζουν καλύτερα και να σας βοηθήσουμε να τα μεγαλώσετε. Θα είμαστε ο προσωπικός σας “plant guru”  για όσο μας χρειάζεστε.

Από το σπίτι μας στο δικό σας,
Η ομάδα του “Rooted”

SEE OUR COLLECTION

Our Instagram Stories

SHARE τη δική σας "προσωπική όαση", με το hashtag #ROOTEDgr 
close
Ξεκινήστε να πληκτρολογείτε για να δείτε τα προϊόντα που αναζητάτε.

Καλάθι αγορών

close

Sign in

close

Sidebar Scroll To Top

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 70€. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6980938436