Η αποστολή των προϊόντων γίνεται με τους εξής παρακάτω τρόπους. Το ποιος τρόπος θα επιλεγεί, εξαρτάται από το βάρος, τον όγκο και το είδος των προϊόντων που έχετε επιλέξει καθώς επίσης και από τον προορισμό της αποστολής.

1. Αποστολή με Courier

Η αποστολή μέσω courier γίνεται για προϊόντα μικρού βάρους (ή ογκομετρικού βάρους) έως περίπου 10 κιλά. Ο χρόνος παράδοσης κυμαίνεται από 1 έως 7 ημέρες. Στόχος μας είναι τα προϊόντα που αγοράζετε να σας αποστέλλονται όσο το δυνατόν συντομότερα και συνήθως την επομένη της παραγγελίας. Το κόστος αποστολής είναι τα 5€ για όλη την Ελλάδα. Τα έξοδα αποστολής είναι δωρεαν για παραγγελίες άνω των 70€.

2. Αποστολή με Μεταφορική 

Η αποστολή με μεταφορική γίνεται για αποστολές παραγγελιών οι οποίες ξεπερνούν το βάρος των 10 κιλών. Ο χρόνος παράδοσης κυμαίνεται από 1 έως 7 ημέρες. Στόχος μας είναι τα προϊόντα που αγοράζετε να σας αποστέλλονται όσο το δυνατόν συντομότερα. Το κόστος αποστολής είναι τα 5€ για όλη την Ελλάδα. Τα έξοδα αποστολής είναι δωρεαν για παραγγελίες άνω των 70€.

Τα έξοδα αποστολής σε περίπτωση αντικαταστάσεων επιβαρύνουν αποκλειστικά και μόνο τον παραλήπτη.

Τα voucher έκπτωσης που δίνονται στους πελάτες από την εταιρεία, αφορούν έκπτωση σε προϊόντα και όχι σε μεταφορικά έξοδα.

Η παραγγελία σας δύναται να καθυστερήσει για τους εξής λόγους:

  • Το προϊόν έχει εξαντληθεί λόγω μεγάλης ζήτησης.
  • Σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών, καθώς και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει την μεταφορά και παράδοση της παραγγελίας σας.
  • Σε περίπτωση που είναι αδύνατη η τηλεφωνική ή/και η μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) επικοινωνία μαζί σας (εάν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα στην παραγγελία σας, είτε σε σχέση με το προϊόν είτε σε σχέση με την πληρωμή του) επειδή π.χ. τα προσωπικά στοιχεία που έχετε καταχωρήσει κατά την υποβολή της ηλεκτρονικής σας παραγγελίας, δεν είναι σωστά ενημερωμένα.

Σε μια τέτοια περίπτωση, εφόσον δε θα καταφέρουμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας, μπορείτε να καλέσετε στο (+30) 6980938436 ή να στείλετε e-mail στο info@rooted.gr, για να ενημερωθείτε σχετικά με την εξέλιξη της παραγγελίας σας.